onsdag 26 november 2008

Forexväxlaren sa att de Egyptiska pengarna är de äckligaste och smutsigaste pengar som finns.
(inga fingrar i munnen för snusande D alltså)

check
check check

ska kolla så jag verkligen har med de tre P:na (pass, pengar, pessar? p-piller?)

9 kommentarer:

Josefine H.H. Joy Joy sa...

Hallo africa, tell me how you doing!
det ar en massa hieroglyfer pa natet har och gar inte att logga in for att blogga!!
Det ar ca 30 grader har och riktigt bra. tror jag gatt upp lite i vikt trots ett par mindre hypokondriska magsjukeanfall.
ha det bra nu ska Danne kolla mail och annars maste vi betala massa mer pengar . kramkram

Anonym sa...

Hej! Skönt att allt är bra med er med eller utan magsjuka. Här fungerar det mesta fast Amadeus o Ludvig saknar dig förstås. Mörkt och halvkallt har vi så passa på och njut av värmen.
Fortsätt ha det bra!
Vi hörs!
kram mam

Josefine H.H. Joy Joy sa...

Hallo mam!
det kostar bara 3kr att skicka sms och verkar inte kosta nagot att ta emot, sa bli inte vettskramd om jag skickar sms :)
Vi far lite dagliga kramper i magen men inte varre an sa. Det ar riktigt spannande med egypten men valdigt lungt pa hotellomradet, forutom alla asjobbiga manniskor som vill att vi ska ata, dricka och aka pa deras utflykter och fa deras massager. Det ar ganska dyrt pa hotellomradet men billigt utanfor speciellt om man ar bra pa att pruta forstas.
ha det bra dar hemma!
kramkram

Anonym sa...

Hej!
Hörde att ni vill veta vädret. Vet inte varför, för det verkar vara samma ungefär hela tiden. I Hurghada mellan 3/12-11/12 är det 26 och 27 grader förutom lördag då det bara är 25 grader alla dagarna med 70-80% solchanser och 5% risk/chans för nederbörd. Verkar vara skönast att ligga i skuggan eller i havet. Skönt att ni bara fått lite magknip och inget värre. Vilken dag kommer ni hem? Här ösregnar det. Tänker på er och hoppas ni har det riktigt bra! Kramar från mam

Anonym sa...

Hej! Nu upptäckte jag att det skrivs här. Kul att höra att allt är bra, ha det fortsatt skönt!
Kram bror

Anonym sa...

Hej Jossan....
Jag är ju en flitig läsare...så jag kan ju också hälsa på dej den här vägen...
Du skapae en del funderingar med den där affärengrejen med D i hand o så ut???
Ha det gott.. och njut ..
Paps

Josefine H.H. Joy Joy sa...

sitter nu sjalv pa ett internetcafe eftersom Danne ar pa hotellrummets toalett... det ar inte sa farligt an sa lange med sjukdomar fast det ar tryggt att stanna i narheten av toaletter. det ar lite molnigt idag for forsta gangen sen vi kom hit. vi aker hem igen den 11:e december. De har blinkande stjarna pa taket och tander ett stort ljus vid varje advent. igarkvall spelade tva beduiner abba latar i lobbyn med blinkande draperi runt fonstren. kramkram

Anonym sa...

Hej!
Har hälsat på Amadeus o Ludde idag. De väntar tålmodigt på dig! Du har en egen sjö utanför ditt hus. Regnar här. Hoppas magproblemen går över. Hälsa D.
Kram mam

Josefine H.H. Joy Joy sa...

Hejhej, detta ar nog sista gangen jag loggar in har innan hemresan i overmorgon. vi har sa mycket vi maste hinna med nu pa slutet. ligga pa stranden... dricka whisky med sprite... ata buffeer... sa jag ligga pa stranden? om allah vill sa tar vi en trip till ett varuhus med satta priser! man orkar ju inte halla pa och braka om varenda liten pryl man tittar pa. vagar knappt rora nagot for da forvandlas titten till en prisdiskussion som slutar med att man ett par timmar senare kopt nan grej eller sa flyr man darifran. :) taxichaufforerna ar helt vilda har och jag vet inte om jag ska se det som terapi eller nara doden upplevelse.
I Sverige snart igen! Vill ni nagat sa skicka ett sms.
inte roligt med sjo i tradgarden..
kramkram